Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

500 METER SÖDERBÄRKE

***

Dagens promenad inne i Söderbärke. Från P-platsen vid hembygdsgården över bron och till avtagsvägen mot Vad och Fagersta. Kanske 500 m, som jag gick fram och tillbaka. Fotade det jag fick ögonen på, både vackert och mindre vackert. En timme mln halv fem och halv sex. Det började skymma men Zeiss-135:an med 1,8 klarar sig bra.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2024-03-20 21:14 | Läst 746 ggr. | Permalink
De var en fin bildserie du visar oss från Söderbärke.
/Sven
Svar från Khalad 2024-03-21 18:11
Tack för det Sven! Just 135:an är tacksam att jobba med!
Fina miljöer.
Kommer ihåg uppståndelsen när Pieter ten Hoopen gjorde sitt bildreportage om Söderbärke.
/Affe
Svar från Khalad 2024-03-21 18:12
Det är det, tack Alf! Får kolla Pieter ten Hoopens reportage, det känner jag inte till!
Söderbärke levererar alltid i alla typer av väder. Det stora praktfulla gula huset vid vattnet med de röda bredvid, bryggor och speglingar är tjusiga, men du visar en intressant sammanställning av stort som smått och även rätt slitet.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2024-03-21 18:14
Så är det nog, men det gör nog i ärlighetens namn de flesta platser, bara man vill :-) och här tyckte jag det var roligt. Tack Lena!
He he, det ser helt övergivet ut.. Ser inte ens en bussförare bakom ratten.. 😕 Bra bilder ändå!
Hälsn!
Svar från Khalad 2024-03-21 18:15
Så är det, små orter har inte så mkt som rör sig :-) Chaufför fanns dock i bussen, han såg att jag fotade och jag hejade på honom när han passerade! Tack för fin bildkritik!
Mycket vacker serie. Njutbar och inspirerande. Bilden med bussen påminner mig om min tripp till akvarellkursen i dina trakter och jag hamnade fel :-) Men det var oerhört vackert överallt och jag längtar att åka ditt igen...
Hälsningar Halina
Svar från Khalad 2024-03-21 18:17
Tack för det Halina! Sverige bjuder på mkt och vi har ju natur in på knutarna oavsett man är i Söderbärke, Halland eller Stockholm!
Inga dåliga 500 meter med massor av olika motiv. Blev lite full i skratt av "anslagstavlan". Det verkar som att största anslaget är skylten med förhållningsorder, om det nu är det, ser inte all text.
HaD/Gunte..
ztenlund 2024-03-22 17:32
Det går att se om man "lurar" FS högerklickspärr och öppnar bilden i en ny flik (eller har en ordentligt stor skärm). Den innehåller en instruktion om hur affischering på de kommunala anslagstavlorna går till och eventuell kostnad därför.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg