Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

NORRKÖPING IDAG - INDUSTRILANDSKAPET

***

Precis som Måns var jag i Industrilandskapet idag och fascinerades av flödet i Motala Ström. Eftersom han redan visat vattenflödet sparar jag filmsnuttarna på det och väljer en av dom vackra fasaderna i stället. Jag får aldrig nog av att vandra med kameran  i Industrilandskapet. Den här bilden är egentligen fyra stående bilder som jag lagt ihop i LR, tagna med A99:an och Zeiss-135:an.

*

*

***

Inlagt 2024-02-21 21:15 | Läst 398 ggr. | Permalink
Industrilandskapet är min favorit i Norrköping. När jag jobbade i Finspång åkte jag ofta in och gick där.
Svar från Khalad 2024-02-22 17:26
Tack Thomas, det är verkligen en pärla! Och Finspång är ingen höjdare om man är ensam på kvällarna.......
Jag har varit i industrilandskapet två gånger och varje gång jag ser bilder därifrån blir jag sugen på att åka dit. Fast motiven är sånt som jag egentligen inte fotar särskilt ofta. Byggnaderna och allt vatten, med speglingar och vattenfall lockar verkligen och här visar du återigen en av de vackra fasaderna. Tyvärr är ganska långt från Knivsta...
Hälsningar Lena
Jag besöker också Norrköping ibland i jobbet och jag håller med. Jag kan inte heller motstå att gå i industrilandskapet om jag kan. Det finns oändligt med motiv där. Det här är ett jättebra exempel på en bra bild där formspråket och upprepningen samspelar på ett utmärkt sätt.
Hälsningar, Bjarne



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg