Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

TILLSAMMANS ÄR BÄST

***

Suverän helg. Annika (Täby) kom på fredag eftermiddag, middag tillsammans såklart, jättemysig kväll. På lördag ringer Stefan (Gbg) och säger att han kommer upp framåt kvällen. Annika köper mat och fixar helstekt kyckling med sötpotatis och grönsaker, dessutom gör hon en saffransdeg som får kalljäsa under natten förutom att hon kontinuerligt kramar om I, klipper naglar och smörjer. På kvällen ansluter Stefan och vi har härlig familjekväll med mkt skratt och berättelser om barnbarn och annat. Idag på söndag förmiddag behöver Annika hem lite tidigt men Stefan är kvar och tar I på långtur med elrullstolen. På eftermiddagen har han jobb att förbereda, sen tar han vid med den färdigjästa saffransdegen och fixar saffransbullar med smör och mandelmassa. Sen är det han som fixar middag - risotto med smör o vitt vin, vitlök och kantareller - som avslutas med kaffe och nybakade lyxbullar och klockan hinner bli åtta innan han rullar iväg mot Göteborg. I och jag då? Vi sitter med och pratar och mår bra, vad skulle vi annars göra?

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2023-11-27 00:06 | Läst 504 ggr. | Permalink
Hej Björn.
Man/Jag kan bara bli berörd varje gång jag läser dina berättelser. Och samtidigt känner jag också stor beundran för din familj. Stor respekt härifrån.
Fina bilder, som vanligt.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Mycket trevlig läsning om er fina samvaro, så skulle alla ha det.
Och dom bullarna med saffran mandelmassa får mungiporna att vattnas :)
HaD/Gunte..
Ni verkar ha haft en riktigt mysig helg och I ser så nöjd ut på första bilden. Det ser jobbigt ut att baka bullar på köksbordet (arbetshöjden), men resultatet ser väldigt lyckat ut.
Hälsningar Lena



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg