Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

INDUSTRILANDSKAPET UR ANNAN VINKEL

***

30 minuter hade jag på mig, I:s behandlingstid hos tandläkaren idag. Det räcker för några bilder från industrilandskapet. Jag hinner inte gå så långt så jag tar det jag ser. Förstås, det gör ju alla andra också. Men jag menar att jag inte bestämmer mig för något särskilt jag vill fota, jag går en promenad i området  och ser vad jag hittar. Dagens fynd, alla fotade men 99:an och 135:an: 

*

*

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2023-05-24 22:19 | Läst 1125 ggr. | Permalink
Dekorativa vågskvalp..
HaD/Gunte..
Svar från Khalad 2023-05-25 16:51
Det är det, tack Gunte! Gillar att man ser att det är industrilandskapets gamla hus också i vågskvalpet :-)
Speglingar som abstrakt konst. Häftigt! Mvh Nina
Svar från Khalad 2023-05-25 16:51
Tack Nina!
Kul bild ä, den sista! Först trodde jag nästan att det var ett konstverk av Banksy som du fotograferat, det ser verkligen ut som det. Men så såg jag att det var alldeles levande barn! :) De andra bilderna är också fina men den bilden var extra bra! /Tommy.
Svar från Khalad 2023-05-25 16:54
Tack för det Tommy! Håller helt med om att sista bilden har mer ”riktiga” bildkvaliteer, medan speglingarna är lite roliga!
Norrköping är en både intressant och spännande stad!
/B
Svar från Khalad 2023-05-25 16:54
Det är den, tack Bengt!
Det finna alltid motiv i industrilandskapet och trots att de förekommer bilder från detta område här rätt ofta känns de nya varje gång. Fastnar nog mest för din puffbild med barnen. Det är inte så ofta det är människor med på den gångvägen (som jag känner igen väl).
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2023-05-25 16:57
Stämmer, det finns alltid motiv att hitta där. Håller också med om puffbilden, den är med därför att jag också tycker den bildmässigt är bra. Speglingsbilderna är mer åt det roliga hållet även om jag gillar att man ser att det är dom gamla industribyggnaderna :-) Tack Lena!
Hej Björn!

Jag som promenerar där rätt ofta tappade hakan då jag fick se de här bilderna! Den med byggnaderna är väl normal, fast bra, de andra extraordinära! Jättebra jobbat!
Svar från Khalad 2023-05-25 16:59
Tack för det Måns! Det var ett alldeles lagom vågsvall för att man fortfarande kan se att det faktiskt är dom gamla industribyyggnaderna :-)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg