Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

irl

***

Stormarknader är inte mina favorittillhåll. Ändå finns ibland praktiska skäl att välja sådana. Ingelsta tex ligger på Finspångssidan av Norrköping och jag behöver alltså inte ens åka in i stan för att handla det som jag för dagen behöver. Då och då åker vi dit för att köpa gott bröd, både matbröd och någon godsak ibland. Av matbröden är Lindahls Lindöbräck favoriten och när vi köper något sött till kaffet blir det oftast ett par nötkongresser. Det händer att jag åker själv och då tar jag gärna en snabbfika, kaffe med en lussebulle tex. Det ger mig möjlighet att sitta ner med kameran och ta några gatubilder. Eller köpcenterbilder för att vara mer precis

*

Apropå precis, jag hoppas ni hörde Nobelkonserten på tvåan igår kväll? Diana Damraus Mozartarior fick mig lyssna mer uppmärksamt på Mozart än jag oftast gör. Synnerligen njutbart, oerhört skickligt och precist men samtidigt också mjukt melodiöst. Två väl använda timmar.

*

*

***

Inlagt 2022-12-18 10:58 | Läst 496 ggr. | Permalink
Det är intressant när fotografen fångat två oberoende skeenden, precis som du gjort här. Ett par som står och - ja mannen verkar prata i telefon - och så kvinnan som kommer gående till höger. Allt i klassiskt svartvitt.
Svar från Khalad 2022-12-21 20:45
Hej Bjarne, så blir det ganska lätt vid gatufoto! Och det blir nog svartvitt lite oftare när jag har något som liknar gatufoto även om jag inte har det som någon regel, tack!
Högra damen ser nästan lite orolig ut, håller sina tillhörigheter i ett fast grepp.
Förövrigt inget favorittillhåll heller, fort in fortare ut :)
HaD/Gunte..
Svar från Khalad 2022-12-21 20:46
Precis, undantaget när jag försöker hitta motiv :-) Tack!



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg