Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

SPÅNGEN OCH BARTJÄRN

***
Också en stund i går kväll. Jag är sällan blödig och har inga problem med avsked. Ändå känns det lite vemodigt, vi siktar på att åka hem på fredag och jag är långt ifrån säker på att vi är tillbaka nästa sommar. I börjar få problem med balansen och hon blir väldigt orolig också när jag är borta kortare stunder. Dom här bilderna tog jag i går kväll nere vid Spången. Jag frågade om hon ville följa med men hon var för trött och sa åk du. När jag kom hem efter trekvart var hon väldigt orolig över att ingen var där, var är alla och varför säger ni inget frågade hon förebrående. Det tog några timmar innan jag kände att hon var lugn.

*

Idag var det återigen blå himmel och sol och såklart var vi och badade. Semestrarna är slut och skolorna har börjat så vi är alltid ensamma där.  Det gör det enklare, ingen baddräkt I behöver hjälp med. Hon behöver min hand när vi går nerför sluttningen och särskilt när vi går i vattnet. Vattenytan rör sig och botten är mjuk sand som inte är helt stabil under fötterna så vi går alltid i hand i hand. När vattnet når magen vill hon stå och vänja sig men det vill inte jag, då är det som kallast innan jag doppat mig. Men det funkar perfekt, jag slänger mig i och tar min simtur runt flytbryggan och tillbaka är I alltid i vattnet och simmar. Det fungerar perfekt, hon illnjuter när hon väl kommit i och väl i är hon i vattnet längre än jag. En hand till stöd när hon går upp och så på med badkappan.

Sista solstrålarna vid Spången

*

Alldeles lugnt i kväll

*

***

Inlagt 2022-08-24 12:33 | Läst 1099 ggr. | Permalink
Vacker den sista bilden. Förstår att det känns att lämna en sådan idyll. Min fru var orolig ibland vad jag hade blivit av på mina fotoresor och ibland hörde jag inte plinget från SMS/whatsapp. Men efter att hon kunde se var jag var i hitta min iPhone så blev det bättre, men det kanske är lite bökigt för I. En möjlighet är kanske någon direktlänk via typ FaceTime, eller whatsapp då ser hon ju lite var du är, fastän hon är kvar hemma? En rullstol för att ta sig runt de mer besvärliga ställena så kan I forfarande vara med?
En underbart vacker blogg som berör själens inre delar. Passande bilder.
Vackert beskrivet och berättat samtidigt som det var känslosamt. Trevliga bilder också, lev för stunden imorgon vet man ändå inget om...
Det gör ont i hjärtat när sjukdom drabbar de man står nära, och man känner sig hjälplös när det inte går att fixa.
Du skriver så fint.
Mvh Nina



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg