Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

OMÄRKVÄRDIGT

***

Det må vara tjurigt ute, duggregn och halvmörkt, men vi fortsätter att gå förstås. Och det är väl tur att det egna sinnelaget inte behöver ta efter vädret? Vyerna är inte så mycket att hurra för  just nu, ändå känns det vackert när vi är därute. Också det grå och det omärkvärdiga har sin skönhet.

*

*

*

*

***

Inlagt 2020-12-04 15:48 | Läst 1641 ggr. | Permalink
Om man tar sej tid att titta kan man nog se skönhet överallt i naturen. Om man ofta går på samma ställe kommer man också att se små förändringar kanske t o m från dag till dag. Sånt som dagens stressade människor ofta missar. I:s röda jacka lyser verkligen upp.
Hälsningar Lena
Svar från Khalad 2020-12-04 21:50
Men så är det ju, tack Lena! Det gäller ju att inte bara ha blick för det vackra, det gäller ju att ge sig tid att faktiskt se. Och I gillar att ha färger!
" Men vi fortsätter att gå förstås " ............låter som en bra inställning för att ta sig an årets mest onödiga månad ;) Var själv ute i regnet, blåsten, mörkret på den dagliga power-walken och fikat efteråt smakade extra bra. Snart vänder det och ljuset återvänder så sakta.

/Stephan
Svar från Khalad 2020-12-04 21:51
Hej Stephan, trevligt att höra av dig! Vårt gående är nog ganska långt från power-walk men ger oss ändå motion och frisk luft, tack! :-)
Fint att se...
Svar från Khalad 2020-12-04 21:52
Tack för det Lena!
Hej Björn.
Det är fantastiskt att höra en lite mer optimistisk ton från dig idag, även om jag förstår din situation. Fin bild av I med den röda kappan och det trevliga leendet.
Ha en bra helg båda.
Med många vänliga hälsningar från Roskilde.
Svar från Khalad 2020-12-04 21:56
Hej Erik, roligt att se dig här, saknar dina bloggar dom dagar du inte är här :-). Men jag vet ju att du har viktiga saker för dig! Dessutom tror jag det är bra att då och då bryta/ byta rutinerna. Och det är ingen större fara även om jag knorrar lite ibland......:-)
Dina vyer är alltid trevliga att se, du är lite hemmablind ;)
Mvh/Gunte..
Svar från Khalad 2020-12-04 21:57
Tackar! Fast vad är det du säger, kan det vara så, hemmablind, jag? :-)
Visst är det så, även gråväder i december blir fint när man väl har kommit ut! Har man kommit upp i åren så är troligen den dagliga promenaden det viktigaste man gör, varje dag! Det gäller även mig som 64 åring..! Tycker det ser härligt ut i dina bilder!
Hälsn!
Svar från Khalad 2020-12-05 15:17
Tack Jan, vi är helt överens där! Och det är ju alltid vackert ute i naturen, även om det inte är solsken och grönt :-)
Fina bilder alla som återspeglar skönhet även i det grå. Ser ut att vara en härlig promenad tillsammans med hustrun (utgår jag ifrån). Bildmässigt fastnar jag mycket för kompositionen i sista bilden där gräset lagt sig i fina vågor och det är också ett fint linjespel i bildens övre del mellan marken, lövträden och granarna.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Khalad 2020-12-05 15:20
Tack för det Bjarne, naturen är alltid vacker fast på olika sätt! Och visst, I = Ingemor är min fru :-)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg