Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

SKYMNINGSTIMMEN BARTJÄRN

***

Också i november finns det där, skymningsljuset. Åtminstone klara dagar som den här. Och det ser olika ut i medljus och i motljus, både landskap och himmel. Isen har nu lagt sig över hela tjärnen och tystnaden på allmänningen och i hela landskapet är påtaglig, att njuta av i stora sjok när man är i samklang med sig själv.

*

Förstora så inte den vita bakgrunden förstör skymningskänslan!

*

*

*

*

***

Inlagt 2018-11-24 23:46 | Läst 1753 ggr. | Permalink
Fina skymmningsbilder, gillar speciellt tredje bilden uppfrån med en vissnad midsommarstång som står kvar, nära i bilden, från ett svunnet midsommarfirande.
😁
Svar från Khalad 2018-11-25 13:42
Roligt att du gillar dom Hans-Åke, tack! Och jag gillar också tredje bäst. Många hälsningar!/ Björn T
Nog har du fångat skymningsstämningen bra här! Frosten gör sitt till för att ge liv i bilderna. Sista är extra bra tycker jag, där det både är djup i bilden, men även en symbolik där målen blivit övergivna och folk har krupit inomhus och tänkt en lampa.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Khalad 2018-11-25 13:45
Tack för det Bjarne! Och det är en speciell känsla när det är klart och stilla och kylan och tystnaden är påtaglig. Hälsningar/ Björn T
Skymningskänslan finns definitivt där när man förstorar. Midsommarstången får en att tänka på ljusare tider men på något sätt känns det ändå som att den är lagom långt borta. Något mysigt att se fram emot.
Hälsningar Lena



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg