Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

UTAN PRINCIPER

***

Alltså, jag gillar svartvita bilder också. Gissar att en bra bit över 90 % av dom bilder jag visar är färgbilder, men jag vill inte säga att jag gillar dom bäst. Bäst är inget bra ord. Jämförelser är över huvud taget inget bra. Så fort jag eller ngn annan sagt bättre eller bäst undrar jag - hur känner dom andra då? Dom och dom förresten, jag menar vi som inte är bättre eller bäst, hur känns det för oss? Nu pratar jag inte om foto egentligen heller, nästan inte alls om foto faktiskt. Det finns väldigt mkt annat. Också. 

*

Ännu värre är att jag ena dagen tycker så, andra dagar så. Borde man vara likadan hela tiden, tycker ni det? Borde man ha principer? Det har inte jag, inte om jag ska vara ärlig, stå för min egen sanning. Ena dagen är jag glad, andra dagen är jag inte det. Ena dagen tänker jag mest på döden, andra dagar tycker jag livet är härligt att leva. Eller dagar och dagar förresten, dom kan vara korta om jag säger så, typ tre minuter.

*

Jo, förresten, kanske har jag en princip. Jag försöker lyssna på mitt hjärta så mkt jag kan. Jag behöver mer träning, jag vet. Under större delen av mitt liv har jag bara lyssnat på förståndet. Det är väl också bra, när man jobbar, köper hus och bil och så där. Men det är väldigt lätt att missa det väsentliga. Det som gör oss glada, eller lyckliga. Det - har jag förstått - har väldigt lite med förståndet att göra.

Annsjön i går eftermiddag

*

***

Inlagt 2018-01-22 22:48 | Läst 1527 ggr. | Permalink
Det är ljuset som gör det! Mkt fin bild! LO
Svar från Khalad 2018-01-23 18:18
Det är det, tack LO!/ Björn T
Fin bild!
Jo det är allt för lätt att fastna i sitt eget huvud och väldigt svårt att bryta sig loss från hjärnans pladder av förutfattade meningar, det blir uppenbart när man väl försöker att sitta en stund och tänka på ingenting. :)
/Affe
Svar från Khalad 2018-01-23 18:19
Tack för det Affe! Och inte är det alldeles lätt att få det tyst däruppe..../ Björn T
Med ålder följer vishet heter ett ordspråk. På bilden ser det ut som om en räv vandrat mot ljuset, det är den kombinationen som gör bilden för mig.
Svar från Khalad 2018-01-23 18:19
Om det vore så väl ändå...... tack Stefan!/ Björn T
Känner igen mig en del i din text..och bilden är fin i dag och passar bra i sv/v..
Dessutom funderar jag ofta om alla om som passerat under ens liv.
Mv/Gunte..
Svar från Khalad 2018-01-23 18:20
Jo, tankarna lever liksom sitt eget liv dom .......Tack Gunte!/ Björn T



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg