Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

PÅ SÖDER I ONSDAGS KVÄLL

***

Innan jag åkte från Stockholm och söder i onsdags kväll gick jag en vända på stan. Jag hade tänkt mig en kopp té och en ostmacka nånstans men tji fick jag, det var kalasväder och knökfullt överallt. Och det är väl tveksamt om te och ostmacka varit tillgängligt även om jag fått plats - öl eller ett glas vitt eller rött var det som gällde. Jag tog några bilder i stället och hade tänkt välja en men medan jag satt här vid datorn och tittade tyckte  jag att det blev mer intressant att se vad som händer - det är sjutton sekunder mellan första och andra bilden, en sekund mellan andra och tredje. Skulle nog inte vara så svårt att skriva några korta historier om några av personerna här med utgångspunkt från dom tre bilderna, utspelade under arton sekunder totalt.

*

*

*

*

Ni som läst tidigare vet redan att det blev en ostmacka och en té och några godnattkramar ute i Täby i stället inna jag svängde hem till dalom igen

Men historierna får bli en annan gång, dags att hoppa isäng, imorgon åker jag till Stockholm på eftermiddagen för att lämna igen lånegodset, barnbarnen V och L. Och så tillbaka på kvällen förstås, typ 45 mil. Och på torsdag ska vi tillvästkusten, Resö närmare bestämt. Nya 40 mil och "nya" barnbarn så ni får stå ut - det kommer flera barnbilder!

***

Inlagt 2016-06-20 23:03 | Läst 2089 ggr. | Permalink
Hej Björn. Visst är det kul att bara iaktta en scen från en fast plats, och bra bilder kan det bli som här.
/ Bengt



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg