Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

BARTJÄRN, KORSHEDEN - OCH SÅ DAGNYS 2 JULI

***

Det här är reklam, bara så ni vet. För Korsheden. Och för Dagnys i Korsheden lördagen den 2 juli. Det är så här det ser ut när man ska bada i Korsheden. I Bartjärn. Det gjorde vi på Dagny´s i fjol. Varför inte i år igen? Eller så går vi en bit på Saxevägen, eller åker in och kollar på Söderbärke. Eller alltihopa. Lite mer info hittar ni i första uppropsbloggen från i lördags, den 4:e.

*

Bilderna är från i förmiddags, men det ser ungefär likadant ut om ni tittar på fjolårets bloggar från Korsheden. Eller förrförra årets....Två badvändor blev det i alla fall idag. Gissar på 18 C.

*

*

*

***

Inlagt 2016-06-06 22:36 | Läst 1716 ggr. | Permalink
Det ser mycket inbjudande utt Björn - men jag har inga badbyxor mer och det är också för långt til Korsheden för mig. :-) :-)
Flottte bilder
//Erik//
Svar från Khalad 2016-06-07 10:06
Badbyxor har jag och och så kan jag hämta dig i Västerås el Fagersta :-) :-). Förstår så klart att det inte är så enkelt men fanns det en möjlighet skulle det vara roligt att se dig här och gärna stanna en natt eller två!Hälsnimgar/ Björn T
Ser otroligt fint ut! En riktig idyll. Där hade till och med jag badat.
Svar från Khalad 2016-06-07 10:06
Du är välkommen med eller utan dopp!/ Björn T
Skön plats du har där Björn! Tyvärr kan jag inte komma över då eftersom jag är på hemmaplan med lite annat.
Svar från Khalad 2016-06-07 10:07
Du är välkommen vid ngt annat tillfälle Dan!/ Björn T
Inbjudande bilder som ger en fin sommarkänsla! Det var så trevligt förra året så jag ska försöka ta mig dit, vet dock inte ännu hur den helgen ser ut. Ha det gott tills dess!
Svar från Khalad 2016-06-07 10:09
Det vore roligt men förstår att du inte kan säga säkert! Bengt hoppas han kan komma har han sagt, kanske kan du åka med honom i år också? Hälsningar/ Björn T



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg