Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

VÅRVINDAR FRISKA....

***

....leka och viska. Lekt har dom gjort, men inte viskat precis, det har tagit i rejält. Häromdagen när vi vaknade hade dom lyckats fälla den ena av dom två sektioner insynsskydd vi har mot gatan bredvid altanen. Det är ungefär 2 meter högt, dubbelt plank och sektionen är 2,5 - 3 m lång och väger en del. Vindarna hade helt sonika fått stolparnas fästen att lossna. Definitivt inget stort problem, en ganska normal malör som villaägare. Men med stigande ålder, lite reumatism i händerna och lite diskbråck så där, ja ni vet, ni har ert.......så istället för eget jobb blir det några tusenlappar för att få det på plats igen.  Det hade också slitit av några av stammarna till I:s klätterhortensia, men åtminstone en är kvar.

*

*

***

Inlagt 2016-02-02 14:36 | Läst 2165 ggr. | Permalink
Det er forbandet, når sådan noget sker Björn. Og jeg forstår det med den manglende fysiske formåen. Ved den sidste storm væltede et af de stor træer i kolonihaven og det kunne vi ikke slev klare. Der var det godt med den specielle ånd, der hersker i sådanne koloni miljøer, hvor hjælpsomheden stadig eksisterer. Genboen savede og fjernede det hele - super.
Heldigt med den ene klatrehortensia, der overlevede.
Med venlig hilsen og medfølelse fra Erik.
Svar från Khalad 2016-02-02 23:28
Tack för din medkänsla, den värmer! Det ordnar sig nog dessutom fick jag ta en bild genom det regniga fönstret!/ Björn T



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg