Khalad Photography Blog

Bilder, tankar och reflektioner jag gärna delar. Både lek och allvar och framförallt mer hjärta än förstånd

ETT EGET UTTRYCK

***

Det är lätt att skoja bort eller åtminstone tona ner dom egna försöken att hitta egna uttryck. Åtminstone tror jag det är det jag gör när jag testar olika motivområden och olika tekniker. Jag vet ju att jag har mycket känsla som jag skulle vilja uttrycka men där jag ofta(st) går bet. Och när jag inte har en färdig metod återstår inte så mycket annat än att testa och prova.

*

Den här vägen lockar mig att fortsätta undersöka, det finns en grundton jag tycker om och som stämmer med det jag vill. Metoden är ju simpel, jag har ett mörkt (10x) gråfilter som ger långa exponeringstider Huvudtanken är inte att ha den för vatten i rörelse utan andra naturmotiv.

*

Alla bilder behöver förstoras!

*

*

*

*

*

***

Inlagt 2015-06-05 00:22 | Läst 2472 ggr. | Permalink
Mittenbilden gillar jag !
Att fota med långa tider är väldigt spännande, vad som helst kan dyka upp.
ing-marie
Hej! Kul med experimenterande! Själv håller jag på att testa mina 'snurrsuddisar' lite då och då, tror jag förstår dom lite bättre nu..? I rätt sammanhang tror jag dessa filter som förlänger exponeringstiden kan göra en bild extra fin! Men jag tror att allmänt så måste någonting i bilden vara stilla och skarpt, annars blir det mest en allmänt suddig bild.. På ett träd så bör nog stammen vara helt skarp medans grenarna kan vara suddiga av rörelse, lite som din sista bild!
Hälsn!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg